Ozonoterapie
Centrul Maramedical
Dr.Hajji Moncef

Va asteptam la cabinetele noastre!
Ce este ozonterapia?

Ce este ozonterapia?

Ozonoterapia este o metodă de terapie aparținând medicinii alternative. Scopul ei este creșterea cantității de oxigen din corp prin introducerea, folosind diverse metode, de ozon în acesta, iar beneficiile acestei terapii se întind asupra unei game largi de afecțiuni incluzând, printre altele, cancerul, SIDA, scleroza multiplă.

Terapia cu ozon reprezinta un tratament revolutionar, cu efecte pe termen lung si cu actiuni vindecatoare remarcabile. Terapia si-a dovedit eficienta in numeroase domenii medicale dar este utilizata cu succces si in segmentul cosmetic, pentru tratamentele impotriva imbatranirii.

Pornind de la faptul ca la originea oricarei afectiuni se afla oxigenarea insuficienta la nivel celular, tratamentul bazat pe un amestec de oxigen si ozon face “reparatia” din interior, reducind zona afectata si inflamatia.

Terapia oxigen-ozon constituie o metoda naturala de vindecare ce exploateaza proprietatile celor doua gaze. Printr-o amestecare perfecta se pot neutraliza toxinele acumulate de-a lungul timpului in interiorul corpului, se pot reduce inflamatiile, se regleaza pH-ul, se activeaza circulatia sangelui. Amestecul oxigen-ozon poate fi administrat atat local, cat si sistemic, in intreg organismul.

Ozonul omoara virusurile, bacteriile, mucegaiurile, fungii si cancerul deoarece aceste organisme traiesc in medii cu oxigen putin.

Ozonul este foarte eficient atat singur cat si in combinatii cu alte terapii, conventionale sau alternative. Ozonul este oxigen electrizat, si nu exista boala la care mai mult oxigen n-ar putea imbunatati rezultatele.

Ozonterapia inlatura durerea intr-un timp scurt dupa infiltratiile locale in bolile dureroase acute si cronice. Este o terapie complementara cu efecte foarte bune si rezultate de apreciat. Ozonterapia nu are efecte secundare asupra organismului. Este aplicata de catre medici pregatiti prin intermediul cursurilor de pregatire continua si certificati ASROOT (Asociatia Stiintifica Romana de Oxigeno-ozonoterapie) cu avizul Ministerului Educatiei si Cercetarii si Colegiului Medicilor din Romania in colaborare cu membrii SIOOT (Societatea Stiintifica Italiana de Oxigeno-ozonoterapie).

Dr. Hajji Moncef

Medic specialist ozonoterapie

Maramedical Bucuresti


Str. Malcoci nr.4 (in incinta Policlinica Rahova), Bucuresti
Telefon: 031 421 16 50

Str. Aleea Raul Sadului nr.1 Policlinica Berceni, Parter, Cabinet 1, Bucuresti
Telefon: 031 432 88 21