Ozonoterapie
Centrul Maramedical
Dr.Hajji Moncef

Va asteptam la cabinetele noastre!
Contraindicatii

Contraindicatii

Studiile au arătat că ozonul nu afectează celulele sănătoase din organism, datorită încărcăturii electrice specifice și a unei bariere enzimatice membranare puternice. Din acest punct de vedere, ozonoterapia mai este numită și „terapie țintită” – ozonul identifică și distruge doar celulele bolnave.

Terapia cu oxigen-ozon nu are efecte adverse, nu genereaza alergii sau intolerante, intrucat acesta este un gaz pur (O2-O3 – se obtine din oxigen medical).

Multumita progresului tehnic in constructia aparatelor, terapia cu ozon medical este complet lipsita de riscuri. Este recomandata folosirea aparatelor de ozon certificate.

Exista cateva CONTRAINDICAȚII în aplicarea autohemotransfuziei:

  • hipertiroidism;
  • deficitul de G-6-PD (glucoza-6-fosfat dehidrogenaza).

Trebuie precizat ca ozonoterapia nu este un panaceu (o solutie universal valabila de vindecare). Ea trebuie aplicata doar de catre medici abilitati, care au datoria de a efectua un examen clinic riguros, de a alege metoda potrivita de aplicare a ozonului si de a informa corect pacientul cu privire la efectul si durata tratamentului, care variaza de la o afectiune la alta.

IMPORTANT!

Terapia cu ozon nu presupune riscuri iar efectele secundare sunt zero atata timp cat tratamentele sunt efectuate corect de medici specialisti, cu experienta iar procedurile sunt respectate intocmai protocolului. Exista 24 de proceduri, in functie de afectiune medicul alegand tratamentul corespunzator.

DE RETINUT!

Doar medicii specialisti, cu competenta in ozonoterapie pot efectua procedurile.

Dr. Hajji Moncef

Medic specialist ozonoterapie

Maramedical Bucuresti


Str. Malcoci nr.4 (in incinta Policlinica Rahova), Bucuresti
Telefon: 031 421 16 50

Str. Aleea Raul Sadului nr.1 Policlinica Berceni, Parter, Cabinet 1, Bucuresti
Telefon: 031 432 88 21